Termékeink

images/galeriak/aluredonyok/alu-redny-9.jpg

Alumínium redőnyök

Alumínium redőnyök

 

aluminium redony

Alumínium redőnyök

Alumínium redőny PVC léccel

Komplett alumínium redőny alu tokkal és lefutókkal, 
csak a redőnyléc műanyag. A tokok és redőnylefutók – mivel alumíniumból vannak – bármilyen színre lefesthetők, így tökéle-tesen illeszkednek bármilyen típusú ház homlokzatához.

Az alumínium korrózióállósága, hosszú élettartama révén fokozottan ellenáll az időjárás viszontagságai ellen. A műanyag léc UV stabil, időjárás álló PVC-ből készül, mely védelmet nyújt a meleg, szél, csapadék és zaj ellen. A redőnyök mozgatása történ-het manuálisan, illetve moto-rizált módon.

Alumínium redőny, alumínium léccel

A redőny minden eleme alumíniumból készül. A redőny tok és a lefutók bármilyen színre festhetők RAL színskála alapján. A redőnylécek pedig többféle színben, illetve fa mintázattal kérhetők, hogy harmonikusan illeszkedjen bármilyen típusú ház homlokzatához. Az alumínium tartósabb és terhelhetőbb, mint más anyagok, valamint korrózióállósága hosszú élettartamot biztosít az egész redőny szerkezetnek. Az UV stabil, habbal töltött alumínium lamellák védelmet nyújtanak a meleg, a hideg, a csapadék, a szél és a zaj ellen. A nyílászáró elé szerelve a kialakult légrés is plusz hőszigetelést biztosít. A redő-nyök mozgathatósága történhet manuálisan, illetve motorizált módon.
Szúnyoghálóval kombinált redőnyök

Redőnyeink kérhetők szúnyoghálóval kombinált változatban. A redőnytokba beszerelünk egy függőleges mozgatású szúnyogháló rendszert, mely a redőnyléc ablak felőli oldalán helyezkedik el. Így nem csak az időjárás kellemetlen hatásaitól, de a nem kevésbé zavaró szúnyogok, rovarok ellen is védve tudjuk lakásunkat (a szellőztetés élménye mellett).


Az UV stabil, habbal töltött alumínium lamellák védelmet nyújtanak a meleg, a hideg, a csapadék, a szél és a zaj ellen. A nyílászáró elé szerelve a kialakult légrés is plusz hőszigetelést biztosít. A redőnyök mozgathatósága történhet manuálisan, illetve motorizált módon.
     Galéria >>    
         
    műanyagredőny    
    Vakolható redőnyök

Minden típusú redőny kérhető vakolható kivitelben. Ez azt jelenti, hogy a redőnytok külső oldala az épület homlokzatával együtt bevakolható. A redőny szerelőfedele alul található. A vakolás után a redőnytokok eltűnnek az épület homlokzatában, ezáltal azt az érzetet keltve, mintha a redőnyléc a falból futna ki..
   
    Galéria >>