Termékeink

Szúnyoghálók

 

szúnyoghálóISSO fix szúnyoghálóKorszerű ISSO fix rendszer. Ablakra való, csavarozás nélkül felszerelhető. Ablak tisztítása-kor, vagy akár a téli időszakra könnyen levehető, illetve a későbbiekben visszarakható. Dizájnos megjelenés: a szú-nyogháló profil belesimul az ablak síkjába. Többféle famintás színben, vagy bármilyen RAL színre festett kivitelben is kérhető.

Galéria>>szúnyogháló

Rolós szúnyogháló 
 

Saját rolós, alu tokszerkezetének és lefutójának köszönhetően korrózióálló és hosszú élet-tartamú! A háló anyaga üvegszál alapú, UV stabil anyagból készül, mely ellenáll az időjárás viszontagságainak. A háló moz-gatása a lefutó sínekben függőlegesen, manuális módon történik. Minden típusú nyílás-záróra szerelhető.

Galéria>>

szúnyogháló


Nyíló szúnyogháló ajtó

 

Leginkább erkélyajtókra szerel-jük. Erős alumínium profilból készül a nagyobb felületek miatt, amit merevítő profillal teszünk még stabilabbá. A szúnyogháló ajtó zsanérokon nyílik és mágneses rögzítéssel záródik. Esztétikus strapabíró megoldás ajtó nyílások rovar-védelmére.

Galéria>>


szúnyogháló

Toló szúnyogháló ajtóA toló szúnyoghálót olyan nyílászárókra ajánljuk, ahol a nyíló szárny mellett van egy másodszárny vagy fix üveg-felület, ahová félre lehet tolni a szúnyogháló ajtót. Nagy terasz-ajtók elé optimális védelem. Egy vagy két szárnyú toló sínnel gyártható. A kétszárnyú kivitel-nél ikersínen mozognak az ajtó szárnyak és egymás mögé tolhatók.

Galéria>>pliszé szúnyogháló


Pliszé szúnyogháló

 

Nagy felületek stílusos védelmét biztosítja. Strapabíró, hosszú élettartamú egyszerű kezelhető-sége miatt. A pliszé szúnyogháló esetében nincs mágneses rögzí-tés, nincs a hálót folyamatosan húzó, rugós feszítés, bárhol megállítható, ezért könnyel kezelhető. Akár redőny mögé is szerelhető, elrejthető.

Galéria>>