Termékeink

Alumínium terasz

Alumnium terasz 2 

Lewens alumínium teraszaink magukban hordozzák a legújabb innovációs fejlesztéseket és díjnyertes design elemeket vonultatnak fel. Igazán tetszetős, időtálló terasz fedésről beszélhetünk, mely házának, udvarának éke lehet. 

Murano Vetro alu terasz

Falra szerelt, vagy önálló lábakra állított, üvegtetős terasz. Megjelenésében és funkcióiban is modern terasz szerkezet. Integrált vízelvezető rendszer, csapadék elvezetés a tartóoszlopokban. A tető panelek ragasztott biztonsági üvegek. Számos kiegészítő opció rendelhető hozzá.

Méretek: hossz: 1,2 – 7 m kinyúlás: 1,5 – 5 m.

Színek: 22 féle RAL szín és 5 féle effekt lakkozás alapáron.

Termék információk>>


Murano Puro (Lite) alu terasz

Falra szerelt elöl lábakra állított, üvegtetős teraszfedés, kisebb teraszokhoz. Megjelenésében és funkcióiban is modern terasz szerkezet. Integrált vízelvezető rendszer, csapadék elvezetés a tartóoszlopokban. A tető panelek ragasztott biztonsági üvegek. Számos kiegészítő opció rendelhető hozzá.

Méretek: hossz: 1,2 – 5,4 m kinyúlás: 1,5 – 3,5 m.

Színek: 22 féle RAL szín és 5 féle effekt lakkozás alapáron.

Termék információk>>


Galéria>>

üvegtetős terasz

 

Lewens Murano Integral ( Tetőárnyékolóval egybeépített alu terasz )

A Murano integral védelmet nyújt az eső, a hőmérséklet és a túlzott napsütés ellen. Alapjaiban a Murano Vetro alumínium terasz tulajdonságaival rendelkezik, és ezen felül kapott még egy komplett tetőárnyékoló rendszert, melyet beleintegráltak az alu terasz szerkezet profil rendszerébe.

Termék információk>>

 Lewens Muarno Integrale