Pergola terasztető akció

Alu pergola 4

 

JANUÁRIakció!!!   Minden termékünket 10% kedvezménnyel adjuk!

Kimagasló minőség kedvező áron

                       Ön megálmodja, mi megvalósítjuk.

                                                 Kérjen ajánlatot, hogy nyáron már élvezhesse terasza előnyeit.

 

 

 pergola arnyekolo 60

 arnyekolok 2

uveg oldalfal 21

Érveink árnyékolóink mellett!

A Vektor 2001 által kínált árnyékoló termékekre kimagasló minőség, tartósság és energiatakarékosság jellemző. Termékeinknél a legfőbb szempont, hogy  megbízható működésű, időjárásálló, hosszú élettartamú árnyékoló berendezéseket biztosítsunk megrendelőink számára.

A kimagasló minőség és ár érték arány mellett a kínálatunk sokoldalúsága is az mellett szól, hogy mindenki megtalálja nálunk a számára legmegfelelőbb árnyékoló megoldást.
 
Termékeink sokoldalúságának köszönhetően szerteágazó az ügyfélkörünk is. A családi házak és irodaházak mellett az üzletek, vendéglátó egységek számára is praktikus minőségi megoldásokat tudunk kínálni. Hiszen különböző teraszfedéseket és terasz oldalfalakat is kínálunk. Így az árnyékolás mellett a szél ellen is sikeresen fel tudjuk venni a harcot, de még a telet is ki tudjuk szorítani teraszáról, ha teljes teraszfedést kér tőlünk fűtő rendszerrel egybe építve.
 
A cégünk által tervezett, tapasztalt kollégáink által felszerelt termékekre minden esetben garanciát is vállalunk!

Teraszfedéseinket minden esetben bevizsgáljuk teherbírás és szélnyomás szempontjából. Így Önhöz biztonságos teraszok kerülnek telepítésre.

Termékeink hosszú élettartamúak, ezért a következő garanciákat adjuk:

- 2 év teljeskörű garancia

- 2 év garancia a motorizációra és érzékelőkre

- Plusz 3 év alapanyag garancia: a ponyva, vászon nem repedezik, foszlik, fakul. A vázszerkezet felületkezelése nem pattogzik le, nem szineződik el.

3d pergola íves 3d pergola íves 1 3d pergola lábakon álló 3