Termékeink

Télikert és terasz árnyékolók

A télikert nagy üvegfelületei miatt nagyon fel tud melegedni a belső tér és könnyen elviselhetetlenné válik a hőmérséklet. Ez káros hatással van az ott tartott növényekre és kellemetlenné teszi a bent tartózkodást. Mind erre megoldás a télikert árnyékoló.

A kültéri árnyékoló előnye, hogy a hőt már kint felfogja, így hatásfoka a hőmérséklet tekintetében jobb, mint a beltéri árnyékolóknak. Viszont a kültéri elhelyezkedése miatt ki van téve az időjárás hatásainak.

Ezért ajánljuk kimagasló minőségi anyagokból álló, hosszú élettartamú német márkájú Lewens tetőárnyékolóinkat. A bentről szerelt árnyékolók beengedik télen a nap melegét, de elzárja a fény és a káros UV sugarak útját. 22 féle vázszerkezet szín alapáron, melybe beletartozik 5 féle effekt lakk is. Vászon színe és mintája több száz féle lehet.

CAPRI TETŐÁRNYÉKOLÓ

terasz arnyekolo Lewens Capri

CAPRI

Télikertek, üveg és polikarbonát tetők árnyékolója. Motoros meghajtással, kívülről szerelve, folyamatos vászon feszítéssel melyet gázpatronos működtetés biztosít.

Méretek

hossz:  2,5-12 m, sorolás esetén a hosszméret bármennyi lehet.

szélesség (kinyúlás): 1,5-6,0 m

Termék információk>>

Galéria>>

 

 terasz arnyekolo Lewens Capri 1 terasz arnyekolo Lewens Capri 2

 

ANCONA TETŐÁRNYÉKOLÓ:

terasz arnyekolo ancona 6

 

ANCONA

Télikertek, üveg és polikarbonát tetők külső-belső árnyékolója. Motoros meghajtással, az üvegfelület fölé vagy alá szerelve, folyamatos vászon feszítéssel, melyet rugófeszítés speciális húzókötéllel biztosít.

Méretek:

hossz:  2-6 m, sorolás esetén a hosszméret bármennyi lehet.

szélesség (kinyúlás): 1,5-4,5 m

Termék információk>>

Galéria>>

terasz arnyekolo ancona 4