Termékeink

Alumínium nyílászárók

 
 alumínium nyílászáró   ... .  alumínium nyílászáró   ...  alumínium nyílászáró
             

 M 15000 PRESTIGE


Univerzális egy kamrás hőhidas profilrendszer, ajtók, ablakok és üvegfalak gyártására egyaránt.Elegáns tervezésű profilok, rejtett szárnyú ablakok.Vertikális és horizontális ablaknyitás- PIVOT rendszer. Üvegezési lehetőség az egyszerű egyes üvegtől a hármas üvegig, egészen 37 mm szélességig vagy max. 130 kg szárny súlyig. Kíváló hangszigetelés (40 dB) háromfajta speciális tömítő felhasználásával–ALUSEAL -rendszer maximális víz és légellenálló.

Műszaki adatok:

Épít. tok mélység 50 mm
Épít. szárny mélység 50 és 59 mm
Max. szárny súly 130 kg
Max. üveg szélesség 37 mm 

M 11000 ALUTHERM
PLUS


Univerzális profil rendszer, ideális ablakok és ajtók gyártására, magas hőszige-telési értékkel.

Háromkamrás hőhídmentes profilrendszer. A profilok széles skálája lehetővé teszi a korlátlan építészeti megoldá-sokat. Üvegezési lehetőség az egyszerű egyes üvegtől a hármas üvegig, egészen 44 mm szélességig vagy max. 130 kg szárny súlyig. Kíváló hangszigetelés (52 dB) háromfajta speciális tömítő felhasználásával – ALUSEAL - rendszer maxi-mális víz és légellenálló. A 24 mm hőhíd üvegszállal erősített poliamid-ból készül kereskedelmi, ipari és lakossági projektekben egyaránt alkalmas. Felület-kezelési lehetőség: RAL, ELOX


Műszaki adatok:

Épít. tok mélység 62,5 mm
Épít. szárny mélység 70 mm
Min. konstrukció szélesség: 86 mm
Min. merevítő szélesség 70 mm
Max. szárny súly 130 kg
Max. üveg szélesség: 44 mm
Poliamid hőhíd szélessége 24 mm

 M 11500 ALUTHERM

SUPER
 
Univerzális profilrendszer fejlett technológiával kifej-lesztve, magas hő és hangszigetelési paraméte-rekkel. Kidolgozott rendszer ajtók, ablakok és üvegfalak gyártására egyaránt. A rendszert úgy tervezték, hogy megfeleljen minden nemzet-közi és európai normának, és egyben külön hangsúlyt fektettek az esztétikai rész-letekre. A speciális hőhídnak (34 és 38 mm) köszönhető, hogy a rendszert az egyik legmagasabb kategóriába so-rolják 1,0 (DIN4108). Vertikális és horizontális ablaknyitás- PIVOT rendszer. Üvegezési lehetőség kettes vagy hármas üvegig, egészen 64 mm szélességig vagy max. 130 kg szárny súlyig.

 
Műszaki adatok:

Épít. tok mélység 76,5 mm
Épít. szárny mélység 84 mm
Max. szárny súly 130 kg
Max. üveg szélesség: 64 mm
Poliamid hőhíd szélessége 44 és 38 mm
Poliamid hőhíd szélessége 24 mm 

             
 alumínium nyílászáró      alumínium nyílászáró      alumínium nyílászáró

M 19800 ACCORDION

ALUMIL harmonika ajtók

Hőhídmentes háromkamrás rendszer, 50 mm beépített mélységgel. Kültéri vagy beltéri helyiségek elválasztására alkalmas rendszer. Speciális gördülő rendszer, amely nagy terhelést bíró szabványos pántokat alkalmaz, ami lehetővé teszi 200 kg súlyú szárnyak használatát is. A vázszerkezetet teljesen bele lehet építeni a nyílásba, ami lehetővé teszi az akadálymentes áthaladást. Küszöb nélküli ajtó. Nyitott állapotban lévő szárnyak minimális helyszükséglettel.

Műszaki adatok:

Épít. tok mélység 50 mm
Épít. szárny mélység 50 mm
Max. szárny súly 200 kg
Max. üveg szélesség 32 mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

    M 300 FALCON ALUTHERM

ALUMIL emelő-toló ajtók

Emelő-toló hőhídmentes rendszer, amely lehetővé teszi 400 kg-os szárny felszerelését is. Nagy felületek, nyílások bezárására alkal-mas.

Üvegezési lehetőség az egyszerű egyes üvegtől a hármas üvegig, egészen 44 mm szélességig vagy max. 400 kg szárny súlyig.

A tökéletes hőszigetelés érdekében, az emelő-toló rendszer tömítését a speciális EPDM ütköző tömítők biztosítják. Az emelő-toló mecha-nizmus biztosítja a szárny könnyed siklását a sínekben. Az ajtó könnyed működését speciális rugó is segíti. Betörés ellen biztosított több ponton záródó. Egyedülálló megoldás sarokkonstrukciónál (90 fok) anélkül, hogy szükség lenne keretre a sarokban. Zárt helyzetben a két szárny találkozik, nyitott állapotban pedig egybefüggő nyílást kapunk osztók nélkül.

Műszaki adatok:

Épít. tok mélység 62,5 mm
Látható keret szélesség 60 mm
Min. konstrukció szélesség 156,5 mm
Max. szárny súly 300+100 kg
Épít. mélység dupla sínes keretnél 143,2 mm
Épít. mélység három sínes keretnél 217,7 mm
    M 900 AERO

ALUMIL toló ajtó rendszer

Egyszerű és könnyű tolóajtó rendszer, vízszintes és függőleges tolóajtók gyártására. Egykamrás rendszer, a szárny és a keretprofilok elegáns, íves kivi-telezéssel.

Egysínes, dupla és háromsínes keret. A konstrukciók variál-hatósága, fix és a toló rész kombinálásával.

Műszaki adatok:

Épít. tok mélység 28-tól 106,2 mm
Épít. szárny mélység 28 mm
Max. szárny súly 75 kg
Max. üveg szélesség: 18 mm
      .      
aluminium fuggonyfal     aluminium fuggonyfal2     aluminium korlat

M 6 SOLAR STANDARD ALUTHERM FÜGGÖNYFAL

Homlokzati profilrendszer kiváló hangszigetelő tulajdonságokkal, mely lehetővé teszi, hogy használja ezt a konstrukciót a legforgalmasabb helyeken, különösen zajos területeken (forgalmas utak közelében, repülőtér, ipari területek...)

Kiváló statikai tulajdonságai lehetővé teszik a kis és nagyfelületű szerkezetek elkészítését egyaránt, anélkül hogy acél vagy más merevítő elemeket használna fel. A rendszer lehetővé teszi a hagyományos hőszigetelt szerkezet vagy síkba simuló strukturális üvegezésű függönyfal elkészítését. A félig strukturális és a strukturális üvegezésű függönyfalakkal építészetileg a legmagasabb minőségű síkba épített homlokzati megjelenést lehet elérni. Melynek hatása egy egybeöntött üveghomlokzat, ahol kívülről csak finom fugázás látható. A rendszer alkalmas átétszerkezetek, függönyfalak kialakításához. A profilok hőszigetelését az EPDM tömítések felhasználásával biztosítjuk, amelyek minden jelenlegi követelményt kielégítenek.

Műszaki adatok:

Belső látható szélesség 55 mm
Max. merevítő mélység 240 mm
Üvegosztó szélessége 50 mm
Hőszigetelési érték Uf=1,5 W/m2K
IFT Rosenheim minősítés

 

 

 

 

 

Galéria>>

     M 50 ENERGY

Homlokzati profilrendszer kiváló hangszigetelő és hőszigetelő tulajdonságokkal.

Kiváló statikai tulajdonságai lehetővé teszik a kis és nagyfelületű szerkezetek elkészítését egyaránt, anélkül hogy acél vagy más merevítő elemeket használna fel.

. A rendszer lehetővé teszi a hagyományos hőszigetelt szerkezet vagy síkba simuló strukturális üvegezésű függönyfal elkészítését.

A félig strukturális és a strukturális üvegezésű függönyfalakkal építészetileg a legmagasabb minőségű síkba épített homlokzati megjelenést lehet elérni. Melynek hatása egy egybeöntött üveghomlokzat, ahol kívülről csak finom fugázás látható.

Különlegessége, hogy a profilok mindkét irányba használhatók. A rendszer széles profilválasztéka biztosítja a változatos formatervezési megoldások létrehozását. Például a ferde üvegezésű függönyfal, sokszögű függönyfal, vagy íves függönyfal összeállítását. A profilok hőszigetelését az EPDM tömítések felhasználásával biztosítjuk, amelyek minden jelenlegi követelményt kielégítenek.

Műszaki adatok:

Belső látható szélesség 50 mm
Max. merevítő mélység 242,7 mm
Üvegezés 24-től 42 mm
Hőszigetelési érték Uf=1,0 W/m2K
IFT Rosenheim minősítés
    M 8100 RAILINGS
Aluminium korlátok

Egy komplex alumínium korlát rendszer szögletes vagy kerekített modern vonalvezetésű formákkal. Alkalmas beltéri, kültéri használatra. Ez a korlátrendszer ideálisan alkalmas az Ön erkélye, lépcsőháza, terasza vagy medencéje részére. A széleskörű felhasználhatósága miatt gyakran használják iroda épületekben, üzlethelyiségekben vagy hotelekben. Különböző típusú betétek használhatók hozzá: alumínium, üveg, plexi, fa stb.
        aluminium korlat 2
        M 8200 RAILINGS
Aluminium korlátok

Exkluzív korlátrendszer, mely lehetővé teszi az üvegkorlátok elkészítését tartó oszlopok nélkül. Fix keret beüvegezett konstrukcióval, igazán esztétikus megjelenéssel. Kültéri beltéri felhasználásra egyaránt alkalmas. maximálisan ellenáll az időjárás viszontagságainak. Felülete a RAL színskála alapján, vagy ELOX színben.